Soldiers of Love mot mobbning

 

Trots att evidens länge funnits om att det svenska samhället allt mer förstörs av mobbing i skola och på arbetsplatser, tar inte myndigheter och politiker ansvar. Arbetet emot mobbning måste tydligen utspringa från gräsrotsnivå. Här har Facebook kommit att utgöra en allt viktigare social plattform, både för utbyte av vad lagtext säger, utbyte av erfarenhet, stöd och vidare arbete emot mobbning i skola och arbetsliv.

Här i detta inlägg vill Mobbingombudet i Ljungby Kommun speciellt uppmärksamma stödgruppen Soldiers of Love, som via Simon Sandström kan komma att betyda stort stöd för utsatta individer. Gruppen är redan uppe i över 15.100 medlemmar (2017-12-03). Evenemang i form av möten har anordnats och samarbete finns med andra som också arbetar emot mobbning. Vid läsning i inläggsflödet hos Soldiers of Love framkommer många tråkiga livsöden och följder som direkt berott på mobbing.

Hjälp gärna Soldiers of Love antingen indirekt genom medlemskap i gruppen eller också genom att vara aktiv. Hjälp kan också ske genom att skriva samman ett eller några inlägg hos Mobbingombudet här, som kommer agera för att sammanföra de olika krafterna i samhället, vilka arbetar idogt för att få bort mobbning.

Länk:

Soldiers of Love (Facebook)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *