Kommunalråd (S) i Ljungby dissar mobbade barn

Denna artikel handlar om hur Anne Karlsson, Kommunalråd (S) i Ljungby dissar mobbade barn och deras föräldrar samt skyddar partikollega. Anne Karlsson har klippt kontakten enligt nedan mailsvar. Därför tar jag den för alla barn livsviktiga diskussionen vidare denna väg.

Vet inte riktigt hur många mail som skickats till politiker och tjänstemän inom Ljungby Kommun med begäran om rättelse i mobbningsärendena, samt begäran om möte. Tystnaden har i stort sett varit total. Inget möte har kommit till stånd, ej heller motivation till varför. Många av artiklarna här på sidan har skickats.

Upprinnelsen till artikeln och avslöjandet här är som ovan beskrivet, samtidigt som jag ute på Facebook mötte en Socialdemokrat från Ljungby som valde att kalla mig mobbare. I Facebooktråden diskuterade två personer om varför bättre insatser från Sveriges sida inte kom till stånd gällande skogsbranden i somras. Jag flikade in att det handlade om ekonomiska aspekter och att Morgan Johansson (S) tidigare sagt i media att det blev för dyrt med bättre förebyggande insatser än vad som förelåg. Inget konstigt i det för så har skett. Socialdemokraten gick ganska hårt på och benämnde mig samt den andra personen i tråden för mobbare. Eftersom jag känner och har arbetat tillsammans med denne Socialdemokrat så frågade jag vem som egentligen är mobbare, den som diskuterar ekonomi eller den som ser till att barn och vuxna med assistansbehov blir av med assistansen. Frågade vidare om det här med fattigpensionärer och vårdkris där BUP inte kan hålla patientsäkerhet. Socialdemokraten skrev då att jag raljerar. Svarade tillbaka att hen kastar sten i glashus. Det är nämligen så att vederbörande tidigare bedrägligt försökt få mig skriva under falskt löneintyg, i syfte att lura Ljungby Kommun på politikerarvode. Gick givetvis inte med på att skriva under falska papper. Mer om det finns att läsa under denna länk: Ljungby-politiker försökte få falsk löneintyg – Mobbning

Nere på torget i Ljungby samlades senare partierna inför valupptakten. En person som läst artikeln ovan pratade med Kommunalråd Anne Karlsson (S), som sade att hon inte trodde på det jag skrivit. Valde därefter att maila Anne Karlsson och fråga bl.a. om hon inte trodde på det här med mobbningen. Se mailet samt Anne Karlssons svar nedan:

“Hej Anne,

Rykten ska man inte gå på så hårt men det är alltid bra att förhöra sig om det finns substans i det som sägs. Fick höra att du skulle ha sagt till en man att ni inte tror på mig om det jag berättar, t.ex. om (X.X) och bedrägeriförsöket “hen” gjort. Återkom gärna och berätta mer. Är det så att ni inte alls tror på mig gällande mobbningsärendet med min son? Är det därför ni inte hör av er eller hjälper till på något sätt? Vill du så kan jag polisanmäla (X.X). Har inget för lögner, men däremot för sanningen då situationen blivit så pass illa som den blivit. Jag talar sanning om det som hänt. När kommunen så utstuderat ger sig på min son, då får det vara, då räcker det… Där är vi nu…

Med vänliga hälsningar / Kind Regards Jerker Andersson”

Anne Karlssons svar:

“Hej, Det stämmer att jag hävdar att allt som figurerar på Facebook inte med nödvändighet är sant. Hur du väljer att hantera en polisanmälan överlåter jag till dig. Mobbing är allvarligt och det är du som far som tillsammans med skolan hanterar detta. För mig är denna konversation nu avslutad.

Med vänliga hälsningar Anne Karlsson Kommunalråd (s) Kommunledningsförvaltningen *Förvaltn.chef/avd.chef Ljungby kommun Olofsgatan 9, Ljungby 341 83 Ljungby Tel. 0733-73 91 14 Webbplats: www.ljungby.se”

En politiker och tillika Kommunalråd som Anne Karlsson, som inte tror på, eller ej bemödar sig om att ta in fakta, och bemöter med tystnad samt senare väldigt illa via mailet här, förefaller vara inget annat än en medlöpare i mobbningen. då förefallande en mobbare själv, av rang eftersom högre post i samhället besittes. Tillika skyddar Anne Karlsson en kollega i Socialdemokraterna genom detta förfarande och bemötande.

Anne Karlsson var minsann inte sen att ta tidningen Smålänningens hjälp då hon ansåg att politiker inom (M) mobbade en av hennes kollegor. Se länk: Facebook-inlägg upprör: ”Det handlar om vuxenmobbning”

Tydligen går Anne Karlsson mycket långt för att försvara partikollegor, även de med löss i pälsen, men struntar fullständigt i att tjänstemän inom kommunen mobbar både barn och föräldrar. Är det så politik, Socialdemokrati och Ljungby Kommun ska bedrivas och drivas?

Det är inte konstigt att 60.000 barn och unga varje skoldag är mobbade och att nästan en av dem tar sitt liv varje vecka. Politikerna äger detta problem till stor del eftersom de själva använder tystnad som maktmetod och mobbning när det börjar brännas lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *